Onze betaal mogelijkheden.

Dit zijn de opties die wij aan u als klant aanbieden om uw facturen aan ons te kunnen betalen.

 
- Wij accepteren iDeal
- Wij accepteren Credit Card
- Wij accepteren Incasso.
- Wij accepteren Reguliere Bank Transfer.
- Wij accepteren Kredieten / Pre Paid.
 
Uitleg iDeal:
iDeal is een service product die wij leveren aan u als klant, iDeal is in Nederland op het moment het snelst groeiende online betaalmiddel, en wordt vrijwel door alle Nederlandse banken geaccepteerd. Voor dit service product rekenen wij € 1.- per transactie. Betalingen via iDeal worden vrijwel direct automatisch doorgevoerd.
 
Uitleg Credit Card:
Credit Card betaling laten wij via onze partner PayPal lopen, op deze manier kunnen wij een groot aantal Credit Card soorten accepteren zoals: VISA, Maestro, MasterCard en American Express. Voor deze service product rekenen wij € 0.50.- per transactie,  plus 5% over het totale te betalende factuurbedrag. Betalingen via Credit Card worden vrijwel direct automatisch doorgevoerd.
 
Uitleg Incasso:
U kunt ons een machtiging afgeven voor een automatische incasso, wij incasseren alle openstaande facturen iedere week tussen donderdag en vrijdag, deze service is voor o.a resellers een ideale oplossing. Voor dit service product zijn geen kosten aan verbonden. Betalingen via Incasso worden 1 maal per week automatisch doorgevoerd.
 
Uitleg Bank Transfer:
U kunt uw openstaande facturen zelf naar ons overmaken door middel van een standaard bank overboeking, let wel op, dat ons systeem de facturen pas op betaald zet op het moment dat het verschuldigde bedrag daadwerkelijk in combinatie met een geldig factuurnummer op 1 van onze bankrekeningen staat bijgeschreven, dit geld ook voor producten die verlengt moeten worden. Risico: Als het door u geboekte bedrag onderweg is maar bij verstrijken van uw product termijn het verschuldigde bedrag nog niet zichtbaar is op 1 van onze banken, dan zal het product niet worden verlengt en zal deze worden opgeheven. De her-aansluitkosten zijn dan voor uw rekening.
 
Uitleg kredieten:
Kredieten worden ook wel als Pre Paid gezien, in ons bestelsysteem kunt u een krediet toevoegen, met dat krediet kunt u o.a d.m.v. onze API realtime domeinnamen registreren.
Tevens worden alle openstaande facturen automatisch van uw tegoed/krediet af geschreven, let wel op! als het krediet leeg is dan zal uw API ook geen realtime domeinnamen meer kunnen registreren. Aan deze service zitten geen kosten aan verbonden.
 


Was this article helpful?

mood_bad Dislike 12
mood Like 19
visibility Views: 37716