Meldingen: Let op! Sectigo SSL kaarten gaan in prijs omhoog

Gepubliceerd: 27.07.2023

Beste Klant,

Alle Sectigo Partners hebben een mail ontvangen dat alle Sectigo kaarten in tarief omhoog gaan, dit gebeurd in de nacht van 6 / 7 augustus 2023
Tot uiterlijk 5 augustus behouden wij onze tarieven, daarna zullen deze aangepast worden.

Tot die tijd ben ik met andere SSL partners bezig om een betere deal proberen uit te halen dan wat Sectigo nu voor zijn partners op tafel heeft gelegd.
De Positive SSL kaarten die al betaald zijn voor vernieuwing worden vermoedelijk voorzien met Rapid SSL kaarten, deze worden uitgegeven en gecontrolleerd door DigiCert.

Mocht u dat niet willen dan kunt u dat aan mij bekend maken, en ik zal dan de betaalde factuur terug boeken op uw rekening.

Hou deze pagina in de gaten, ik update deze zodra er meer nieuws is of dat er met een nieuwe SSL CA een akkoord is bereikt.

-----

Update 04 aug2023

Na veel onderhandelen zijn op de valreep de nieuwe tarieven bekend gemaakt, Kleine Providers gaan met 80% omhoog, middel met 30/50% omhoog en de grotere Providers met een kleinere marge omhoog.

Ons nieuwe SSL SSL-Certificates order page staan online " https://vservs.com/client-area/cart/ssl-certificates "en zal met diverse SSL Certificates worden gaan aangevuld met de nieuwe tarieven