Extra service

Domeinnaam verhuizen

Een domeinnaam verhuizen kan een lastige klus zijn, veelal is er een website of webshop aan gekoppeld, ook in de meeste gevallen is uw mail gekoppeld aan uw domeinnaam. Vservs helpt u bij het overzetten van uw domeinnaam.

Reseller Hosting

Vservs biedt goedkope reseller hosting pakketten in Nederland aan voor klanten die volledige controle willen. Met een reseller hosting account kunt u meerdere gebruikers aanmaken, zo kunt u bijvoorbeeld anderen hosting aanbieden.

Website verhuizen

Hosting onderbrengen bij Vservs, wij kunnen de verhuizing zorgeloos voor u regelen. Hiervoor hebben wij namelijk een unieke verhuisservice. Vservs helpt u bij het verhuizen van al uw bestanden, mail en programmatuur.

Cloud Servers

Cloud is het magische woord en oplossing voor veel bedrijven, uw bestanden op één locatie. Vservs heeft hier complete oplossingen voor en denkt graag met u mee, voor nu en toekomst gericht.

Partners en leveranciers

SIDN (leverancier)

Als registry van het .nl-domein zijn we verantwoordelijk voor het stabiel functioneren en de ontwikkeling van dit domein op het internet. Wij registreren .nl-domeinnamen en zorgen dat de inmiddels meer dan 5 miljoen geregistreerde domeinen op het internet bereikbaar zijn.

eNom (leverancier)

eNom makes it possible for individuals and organizations to buy and sell Internet domains and services. Our partners rely on eNom to conduct or complement their business objectives, whether new to the market or an established organization.

dWork webdesign (Partner)

dWork is al 10 jaar het aanspreekpunt voor ondernemers op webgebied. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele, levendige en gebruiksvriendelijke websites en -applicaties. Wij leveren graag een eindproduct waar u verder mee kunt. Een website waar u op kunt bouwen.

TransIP (Partner)

TransIP stelt haar klanten in staat te profiteren van hun talent en hun dromen te verwezenlijken. Dit doel drijft ons om voortdurend te innoveren met het oog op gebruiksgemak en easy installs. Ons BladeVPS PureSSD platform is daarom een genot om mee te werken voor elke developer.

EWEKA (leverancier)

Eweka Internet Services werd opgericht in 2001 te Alkmaar. Eweka Internet Services is een kwaliteitsgerichte internet service provider, gespecialiseerd in het aanbieden van een hoogwaardige Usenetdienst voor consument gebruikers vanuit ons eigen datacenter in Amsterdam.

DirectAdmin (leverancier en partner)

DirectAdmin is a graphical web-based web hosting control panel designed to make administration of websites easier. DirectAdmin is compatible with several versions of Red Hat, Fedora Core, Red Hat Enterprise Linux, CentOS, FreeBSD, Ubuntu and Debian.

Menu
×

Hallo!

Chat met een van onze medewerkers of stuur een mail naarhelpdesk@vservs.com

× Hoe kunnen we je helpen?