Gratis SSL, Vservs webhosting

Ja, u leest het goed, ook Vservs biedt gratis SSL certificaten uit. Uw website heeft dan de voordelen van een SSL zoals: Groene slot, Google waardering (SSL is goed voor uw SEO) en vertrouwen van uw klanten. Echter deze SSL certificaat heeft geen verzekering (wat een betaalde certificaat wel heeft).

Wat houdt een SSL certificaat eigenlijk wel in, een website zonder SSL certificaat wordt aangeroepen via http:// een website met SSL wordt via https://aangeroepen. Wat kunt u doen om in aanmerking te komen voor een gratis SSL certificaat neemt u hiervoor contact met ons op via ons contact formulier.

SSL-certificaat voor een optimale beveiliging

SSL-certificaten zijn er in alle soorten en maten. Denkt u er aan om een SSL-certificaat te kopen omdat u een website beheert waarop bezoekers in moeten loggen en hun contactgegevens achter moeten laten? Dan heeft Vservs certificaten die precies de juiste mate van beveiliging geven tegen voordelige prijzen.

Of wilt u een webwinkel beginnen waarop mensen met hun creditcard artikelen kunnen kopen? Dan heeft Vservs diverse SSL-certificaten met EV die uw bezoeker de garantie geven dat uw webshop volkomen betrouwbaar is.

Menu
×

Hallo!

Chat met een van onze medewerkers of stuur een mail naarhelpdesk@vservs.com

× Hoe kunnen we je helpen?