Verhuisservice website

Ons streven is om het voor u zo makkelijk en zorgeloos mogelijk te maken om over te stappen. Nadat u het aanvraagformulier (hier rechts) of via onze contact pagina heeft ingevuld neemt een medewerker contact met u op. Dit is uw aanspreekpunt en zal u de hele verhuizing op de hoogte houden. Wij maken een backup van uw huidige website en zetten deze over naar uw pakket bij Vservs. Daarbij horen alle data, database(s), e-mailaccounts en eventueel domeinnamen. Tijdens het overzetten kunt u de site al beoordelen en zodra u tevreden bent worden de nameservers of DNS records aangepast. Op deze manier is de kans op downtime heel klein.

U heeft een website en wilt overstappen naar een server van ons bent zelf u verantwoordelijk voor het overzetten van uw website of webshop naar de nieuwe server of hosting. Of dit nu een beheerde VPS is of onbeheerd VPS of neemt u misschien wel webhosting van ons af. Heeft u de kennis niet om uw website over te kunnen zetten? Wilt u hulp hierin? Vservs heeft deze kennis wel en kan u in de meeste gevallen helpen met het overzetten van uw website of webshop. Wij zijn zelf geen webdesign bureau maar werken wel samen met partners waar mee wij samen werken om uw website of webshop over te kunnen zetten naar de nieuwe omgeving.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    Door akkoord aan te vinken gaat u akkoord met het verhuizen van de door u aangeleverde verzoek. De kosten voor het verhuizen van het bovenstaande komt op 89 euro excl. BTW
Menu
×

Hallo!

Chat met een van onze medewerkers of stuur een mail naarhelpdesk@vservs.com

× Hoe kunnen we je helpen?