Skip to main content

Leer Vservs.com Kennen:
Uw Betrouwbare Partner in Webhosting

Wie is VSERVS webhosting?

Vservs webhosting is een jong maar dynamische organisatie. De afgelopen jaren hebben wij bewezen een krachtige speler te zijn in Cloud-oplossingen, data-opslag, webhosting en beheer van online applicaties.

Vservs webhosting heeft uitstekende referenties opgebouwd sinds 2003. Vservs webhosting is er niet alleen voor de kleine ondernemer maar ook voor het MKB. Het plaatsen van uw organisatie op een van onze servers is een veilige keus, onze servers zijn beveiligd met de laatste technieken. Onze servers zijn gelokaliseerd in Amsterdam, Frankfurt, Londen, New York, San Francisco, Singapore, Toronto en Bangalore. Vservs helpt u graag uw website te verhuizen, dit biedt Vservs ook aan als extra service.

Onze sterke punten

  • Scherpste prijzen op servers
  • Servers dezelfde dag nog online
  • Aantrekkelijke marges op domeinen
  • Volledig root toegang tot de servers
  • 24/7 support

Waarom Vservs webhosting

Website verhuisservice:

Het verhuizen van een domeinnaam, of hostingpakket naar een andere provider kan een lastige klus zijn. Welke procedures moet ik volgen? Gaat mijn site uit de lucht? Hoe zit het met mijn email? Hoe kan ik de gegevens omzetten? Kan ik een week zonder email? Wat als mijn website en/of domeinnaam verdwijnen?

Door deze obstakels blijven veel mensen bij hun huidige provider, terwijl ze in sommige gevallen zelfs ontevreden zijn. Dat is niet nodig! Hosting onderbrengen bij Vservs, wij kunnen de verhuizing zorgeloos voor jou regelen. Hiervoor hebben wij namelijk een unieke verhuisservice.

Eigen klanten paneel:

Bij goede hosting hoort ook een goed beheerpaneel: een omgeving waar je jouw domeinnamen en webhosting eenvoudig beheert. Vanuit de markt hebben wij de afgelopen 8 jaar zeer vaak te horen gekregen dat het beheer en gebruik van de verschillende controle panels, beheer systemen en regelpanelen, omslachtig zijn en totaal niet gebruiksvriendelijk.

Hier lag dus een kans voor ons, wat heeft geresulteerd in de lancering van ons eigen beheerpaneel begin 2010. Via ons eigen beheerpaneel kunnen onze klanten nu al hun hostingproducten beheren/aanpassen en bijbestellen.

Reseller API:

Vservs biedt goedkope reseller hosting pakketten in Nederland aan voor klanten die volledige controle willen. Met een reseller hosting account kun je meerdere gebruikers aanmaken, zo kun je bijvoorbeeld anderen hosting aanbieden. Met een reseller pakket heb je meer controle over je eigen websites en over de websites van jouw klanten.

Al onze reseller pakketten zijn 100% white label: Jouw klanten zullen nergens een verwijzing naar Vservs vinden. De reseller pakketten van Vservs zijn de ideale oplossing voor kleine én grote bedrijven. Al onze systemen zijn erg geavanceerd en goed schaalbaar om zo aan alle eisen te kunnen voldoen.

24/7 support
Getrainde experts staan 24/7 voor u klaar. Ons klantenpaneel bevat handleidingen, artikelen en meer.
Proactieve aanpak
Onze service houdt niet alleen op bij oplossen van problemen. Wij denken mee, en blijven niet steken bij “slechts een oplossing”.
Gebruikersgemak
Snel en eenvoudig je diensten bestellen. En ze daarna direct gebruiken en beheren. Dat is het gemak bij Vservs webhosting.
Scan de code