Skip to main content

Schakel Over naar onze VPS servers:
Snel, Schaalbaar en Veilig

VPS servers Beheerd
en Onbeheerd & Power Servers

In de moderne wereld van digitalisering en online activiteiten is de behoefte aan betrouwbare virtuele privéservers (VPS-servers) hosting onmiskenbaar. Of je nu een kleine ondernemer bent op zoek naar een kosteneffectieve manier om je website te hosten, een ontwikkelaar die een testomgeving nodig heeft, of een tech-savvy individu op zoek naar meer controle over je online projecten, een VPS-server kan de oplossing bieden.

VServs is een hostingprovider die zich onderscheidt door zijn snelle en goedkope VPS-servers, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor velen.

Onze Mid Range VPS Servers zijn bedoeld om te gebruiken als webserver, deze hebben net iets meer vermogen en als een normale VPS server. Dus voor een website of webshop die meer bezoekers hebben en de kracht nodig hebben om deze te kunnen verwerken. De meest ideale uitkomst voor een tussenstap naar het extreme brute kracht van een Power Server.

Let op! Dit is bedoeld als webserver, mailserver wordt niet aangeraden, mail via een externe SMTP server is wel een ideale oplossing.

Welke VPS-servers zijn geschikt voor jou?

VServs biedt verschillende VPS-server plannen om aan de uiteenlopende behoeften van klanten te voldoen. Bij het kiezen van het juiste plan is het essentieel om rekening te houden met factoren zoals de grootte van je website, het verwachte verkeer en je technische behoeften.

vps server

VPS servers beheerd

VPS server

Wij beheren uw VPS server, geen downtime, geen extra server beheerder kosten, alles onder een dak.

Voordelen: De VPS wordt door ons continu in de gaten gehouden met monitoring continu in de gaten gehouden met monitoring.

Power servers

Power server hosting

Super snelle servers speciaal voor bedrijven met extra behoeftes, webshops zoals Magento of extreme WordPress webshops.

Voordelen: ideaal voor snelle webshops zoals magento, betere pagespeed score voor Google en extreme specs

Mid range VPS servers

Power server hosting

Net iets meer vermogen nodig dan een normale VPS server maar niet het extreme brute kracht van een Power Server.

Voordelen: krachtiger dan een normale VPS server

Unmanaged VPS servers

Unmanaged vps

Baas over uw eigen server, eigen beheer, eigen installaties en een eigen serverbeheerder

Voordelen: Het grootste voordeel van Unmanaged VPS is de prijs, het is een stuk goedkoper.

VPS-servers, Managed of Unmanaged

Bij het kiezen van VPS hosting bij Vservs is de belangrijkste vraag, wil je deze VPS server beheerd of onbeheerd, dus VPS managed of unmanaged VPS? In het kort komt het erop neer dat Unmanaged betekent dat je alle software zelf moet beheren en dat de hosting aanbieder enkel zorgt voor goed werkende hardware. Bij unmanaged VPS dien je dus zelf de server te monitoren, zelf de software te updaten en eventuele fouten of virussen te repareren. Er is géén support aanwezig, unmanaged is enkel aan te raden wanneer je over voldoende kennis hebt.

Indien je twijfelt of het niet zeker weet raden we aan voor Managed te gaan. Is het echter voor een hobby website en vind je het leuk zelf te experimenteren dan kun je unmanaged proberen, mocht het niet bevallen kun je altijd nog weer over stappen. Voor bedrijven die van een stabiele VPS afhankelijk zijn is ook altijd de beheerde variant aan te raden.

VPS-servers van VSERVS, snel en betaalbaar

In een tijd waarin online aanwezigheid cruciaal is voor succes, is het kiezen van de juiste hostingprovider van het grootste belang. VSERVS onderscheidt zich met zijn snelle en betaalbare VPS-servers, die zowel kleine ondernemers als ontwikkelaars ten goede komen. Met betrouwbaarheid, snelheid en schaalbaarheid als kernwaarden, is VSERVS een solide keuze voor iedereen die op zoek is naar een VPS server oplossing. Neem nu contact op voor meer informatie.

24/7 support
Getrainde experts staan 24/7 voor u klaar. Ons klantenpaneel bevat handleidingen, artikelen en meer.
Proactieve aanpak
Onze service houdt niet alleen op bij oplossen van problemen. Wij denken mee, en blijven niet steken bij “slechts een oplossing”.
Gebruikersgemak
Snel en eenvoudig je diensten bestellen. En ze daarna direct gebruiken en beheren. Dat is het gemak bij Vservs webhosting.
Scan de code