SSL certificaten

SSL-certificaten kopen doet u het best bij Vservs. Vservs heeft een uitgebreid aanbod van SSL-certificaten van alle bekende merken in iedere prijsklasse en voor iedere toepassing. Welke mate van beveiliging u ook zoekt, bij Vservs kunt u precies die SSL-certificaten kopen die u zoekt.

Sectigo Positive SSL

Jaarlijkse kosten € 9,99

 Website beveiliging
https ipv http
 Google vriendelijk
 Extra laag geprijst
 Realtime geactiveerd

Sectigo Extended Validated

Jaarlijkse kosten € 95,-

 Website beveiliging
 https ipv http
 Google vriendelijk
 Groene adresbalk met uw bedrijfsgegevens
 Sterke encryptie
 Verzekerde waarde € 1.750.000

Sectigo Extended Multi

Jaarlijkse kosten € 165,-

 meerdere (sub)domeinnamen in één certificaat
https ipv http
 Google vriendelijk
 Groene adresbalk met uw bedrijfsgegevens
 Sterke encryptie
 Verzekerde waarde € 1.750.000

SSL-certificaten kopen voor een optimale beveiliging

SSL-certificaten zijn er in alle soorten en maten. Denkt u er aan om een SSL-certificaat te kopen omdat u een website beheert waarop bezoekers in moeten loggen en hun contactgegevens achter moeten laten? Dan heeft Vservs certificaten die precies de juiste mate van beveiliging geven tegen voordelige prijzen.

Of wilt u een webwinkel beginnen waarop mensen met hun creditcard artikelen kunnen kopen? Dan heeft Vservs diverse SSL-certificaten met EV die uw bezoeker de garantie geven dat uw webshop volkomen betrouwbaar is.

Maar ook als u een bescheiden website heeft met kleine bezoekersaantallen, waarvoor de beveiliging wel belangrijk is, maar niet optimaal hoeft te zijn, kunt u bij Vservs aantrekkelijk geprijsde SSL-certificaten vinden voor een laag budget.

SSL-certificaten kopen bij Vservs

Dankzij ons omvangrijke aanbod vindt u altijd precies dat SSL-certificaat dat de beveiliging biedt die u nodig heeft, voor een aantrekkelijke prijs die past bij uw budget. En met onze ervaring en expertise in SSL kunnen we u gemakkelijk bij staan als u moet kiezen welk SSL-certificaat u het beste kunt kopen.

Menu
×

Hallo!

Chat met een van onze medewerkers of stuur een mail naarhelpdesk@vservs.com

× Hoe kunnen we je helpen?