VPS beheerd en onbeheerd & Power servers

Beschikt over grote kennis in de hostingmarkt sinds 2006. Kiest bewust voor kwaliteit, zekerheid voor de klant en helpt graag naar het zoeken van de juiste oplossing. Kijkt daarbij bewust naar een gezonde prijs- en kwaliteitverhouding voor ieder segment. Daarom zijn ook de Normal, Premium en SSD VPS’en uitgebracht. Heeft u specifieke wensen, wilt u een VPS op maat bestellen, dat kan! Neemt u hiervoor contact met ons op en wij kunnen u een aanbod doen voor VPS op maat.

VPS beheerd

Wij beheren uw VPS server, geen downtime, geen extra server beheerder kosten, alles onder een dak.

Voordelen: De VPS wordt door ons continu in de gaten gehouden met monitoring continu in de gaten gehouden met monitoring.

Power servers

Super snelle servers speciaal voor bedrijven met extra behoeftes, webshops zoals Magento of extreme WordPress webshops.

Voordelen: ideaal voor snelle webshops zoals magento, betere pagespeed score voor Google en extreme specs

Mid range servers

Net iets meer vermogen nodig dan een normale VPS server maar niet het extreme brute kracht van een Power Server.

Voordelen: krachtiger dan een normale VPS server 

VPS onbeheerd

Baas over uw eigen server, eigen beheer, eigen installaties en een eigen serverbeheerder

Voordelen: Het grootste voordeel van Unmanaged VPS is de prijs, het is een stuk goedkoper. 

VPS Managed of Unmanaged

Bij het kiezen van VPS hosting bij Vservs is de belangrijkste vraag, wil je deze VPS beheerd of onbeheerd, dus managed of unmanaged. In het kort komt het erop neer dat Unmanaged betekent dat je alle software zelf moet beheren en dat de hosting aanbieder enkel zorgt voor goed werkende hardware. Bij unmanaged dien je dus zelf de server te monitoren, zelf de software te updaten en eventuele fouten of virussen te repareren. Er is géén support aanwezig, unmanaged is enkel aan te raden wanneer je over voldoende kennis hebt. Indien je twijfelt of het niet zeker weet raden we aan voor Managed te gaan. Is het echter voor een hobby website en vind je het leuk zelf te experimenteren dan kun je unmanaged proberen, mocht het niet bevallen kun je altijd nog weer over stappen. Voor bedrijven die van een stabiele VPS afhankelijk zijn is ook altijd de beheerde variant aan te raden.

Menu
Scan de code